Maak je eigen Minced Beef Wellington. Deze variant is met gehakt is goedkoper dan met rosbief, maar ook heel lekker.
Maak je eigen Minced Beef Wellington. Deze variant is met gehakt is goedkoper dan met rosbief, maar ook heel lekker.
Meng het rundvlees gehakt met de ketchup, 3 eieren, kruiden en 100 ml water in een tafelmixer gedurende 5 minuten of kneed het met je handen in een kom. Meng de uien er door heen, de helft van de knoflook en de kruiden.
Verwarm de oven voor op 180 C. Druk het vlees in een worstvorm, ongeveer 30cm x 10cm, op een bakplaat. Doe dit gedurende 20 minuten in de oven. Haal deze daarna uit de overn en laat het vervolgens afkoelen.
Verhit de boter in een koekepan op een hoog vuur. Voeg de champignons toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg de resterende knoflook toe en bak dit nog eens 2 minuten mee. Giet het overmatige vocht dat uit de paddestoelen komt eraf.
Maak van het deeg een rechthoek zodat het groot genoeg is om het rundvlees in te pakken. Klop het overblijvende ei met een beetje water en smeer dit over het deeg.
Verdeel de champignon mix in een vleesbroodstrookje in het midden van het deeg. Zet het vlees hier bovenop en snijd het deeg aan weerszijden in stroken van het vlees naar buiten. Doe het deeg kriskras over het vlees om dit in te sluiten en plak deze onder de uiteinden aan elkaar. Smeer het deeg in met meer ei. Plaats dan dit op een bakplaat en gril dit voor 30 minuten. Als het te bruin wordt al je het er eerder uit.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners