Gebakken eieren met Spinazie en Tomaat (Paasrecept) is een smaakvolle ontbijt of brunch (of zelfs eenvoudig diner) waarmee je zeker iedereen kan imponeren. Zeker met Pasen. Leef je uit en verras hier iedereen mee.
Gebakken eieren met Spinazie en Tomaat (Paasrecept) is een smaakvolle ontbijt of brunch (of zelfs eenvoudig diner) waarmee je zeker iedereen kan imponeren. Zeker met Pasen. Leef je uit en verras hier iedereen mee.
Verwarm oven voor op 200 graden. Verwarm ondertussen in een middelgrote pan de olie op middelhoog vuur. Bak de ui tot ze zacht zijn voor ongeveer 5 minuten. Voeg de spinazie toe en bak deze totdat dit net verwelkt voor ongeveer 2 minuten. Haal het pan van het vuur.
Roer de tomaten, komijn, zout, peper, paprika, en indien gewenst, hete saus in een middelgrote kom. Voeg het ui-spinazie mengsel toe en roer het door elkaar. Verdeel het mengsel over 4 geolied schaaltjes.
Breek een ei kapot in het midden van elk schaaltje en bestrooi dit met feta. Zet deze schaaltjes in de over en bak totdat het ei wit ziet maar dooiers nog zacht. Dit duurt ongeveer 12 tot 15 minuten.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners