Zoek je een heerlijke chocoladetaart recept, volg dan dit recept. De lekkerste chocoladetaart maak je van extra pure chocolade en zonder slagroom want daar wordt deze alleen maar machtig en zwaar van.
Zoek je een heerlijke chocoladetaart recept, volg dan dit recept. De lekkerste chocoladetaart maak je van extra pure chocolade en zonder slagroom want daar wordt deze alleen maar machtig en zwaar van.
Breng een grote pan water aan de kook, zet het vuur laag en hang hierin een kleinere pan. De bodems mogen elkaar niet raken!
Laat in de kleinere pan de chocolade met de boter, al roerend, smelten.
Verwarm intussen de oven voor op 180 graden.
Meng in een andere kom de suiker, met de eieren en de bloem. Schep er het vloeibare chocolade-mengsel voorzichtig door.
Meng en doe het geheel over in de springvorm.
Zet de taart vervolgens een 40-tal. min. in de oven.
Je kan op verschillende manieren de taart opmaken. Met slagroom, smarties e.d.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners