Knapperige broodjes gevuld met Ham, Kaas en ei. Heb je even tijd, vooral met vakantie, maak dan deze lekkere ham, kaas en ei mini-broodjes – de kinderen zullen hiervan houden!
Knapperige broodjes gevuld met Ham, Kaas en ei. Heb je even tijd, vooral met vakantie, maak dan deze lekkere ham, kaas en ei mini-broodjes – de kinderen zullen hiervan houden!
Verwarm de oven voor op 180 C (hete lucht). Leg bakpapier op een bakplaat. Snij een kwart uit de bovenkant van elke broodje en houd deze apart. Schep een deel van het deeg uit het centrum om een holte te creëren.
Leg 2 plakjes ham in elkaar om elkaar te overlappen. Maak een vorm van een kopje. Sprei 1/4 kopje kaas in elk van de broodjes. Leg de broodjes op de bakplaat. Breek voorzichtig een ei giet deze voorzichtig in het broodje. Druppel 1 theelepel room over elk ei. Verspreid nog eens 1/3 kopje kaas over de bovenkant. Dek het los af met folie en zet het voor 25 minuten in de oven.
Verwijder de gevulde broodjes uit de oven. Plaats de brooddeksels op de bakplaat schuin over de broodjes. Strooi de resterende kaas rond de rand van de broodjes en over de brooddeksels. Vervang folie op de broojes. Bak nog eens 10-15 minuten of tot de kaas is gesmolten en de eieren wit zijn maar nog steeds zacht. Strooi peterselie of gesneden bieslook over de broodjes. Serveer met de deksels.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners