Hier is een recept voor Lekkere Oven Gebakken Zalm die niet alleen lekker is, maar ook snel en makkelijk. Voeg de geroosterd Amandel Peterselie Salade toe om het af te maken.
Hier is een recept voor Lekkere Oven Gebakken Zalm die niet alleen lekker is, maar ook snel en makkelijk. Voeg de geroosterd Amandel Peterselie Salade toe om het af te maken.
Verwarm de oven voor 230 graden Celsius.
Kruid de Zalm met zout en peper.
Plaats de zalm met de huidzijde naar beneden op een anti aanbak bakplaat of in een anti aanbak pan met een ovenvrije handgreep.
Bak tot de zalm gaar is voor ongeveer 12 tot 15 minuten.
Serveer indien gewenst met de geroosterde Almere Peterselie Salade en Pompoen.
Snij de sjalot in kleine stukjes en doe dit in een kleine kom.
Giet wat azijn over de sjalotten en voeg een snufje zout toe. Laat dit 30 minuten trekken.
Knip de kapers, peterselie en amandelen grof en voeg ze toe aan de sjalotten.
Voeg de olijfolie en meng dit opnieuw en pas de kruiden aan naar eigen smaak.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners