Maak je eigen gevulde kip met Boursin en Parmaham, want je verdient het beste. Mozzarella maakt deze kip extra kaasachtig. Een echt paasrecept dus.
Maak je eigen gevulde kip met Boursin en Parmaham, want je verdient het beste. Mozzarella maakt deze kip extra kaasachtig. Een echt paasrecept dus.
Verwarm de over voor op 200 graden celcius
Gebruik een vleeshamer om de kip plat te slaan todat deze 1/4 dik is. Dep de kop drook en bestrooi deze rijkelijk met zout en peper op beide kanten. Doe een lepel of twee Boursin aan een uiteinde van elk stuk kip. Strooi daarboven op mozzarella en rol daarna de kip op. Begin bij de kaas bedekte uiteinde. Wikkel om de kip een plakje ham en plaats dit in een overschaal met de naad naar beneden zodat de ham niet gaat ontrafelen. Herhaal dit met elk stukje kip.
Bak gedurende 30 tot 35 minuten de kip of totdat er uit de kip geen roze sappen meer lopen wanneer deze wordt doorboord met een vork of een mes.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners