Rucola Salade met gevulde rosbief rolletjes is een ontzettend lekker recep. Voor de vulling gebruikten we roomkaas, rode ui, zongedroogde tomaat en wat bieslook. De rosbief rolletjes vallen zo goed in de smaak dat u deze zeker vaker zult gaan maken.
Rucola Salade met gevulde rosbief rolletjes is een ontzettend lekker recep. Voor de vulling gebruikten we roomkaas, rode ui, zongedroogde tomaat en wat bieslook. De rosbief rolletjes vallen zo goed in de smaak dat u deze zeker vaker zult gaan maken.
Begin met het maken van de vulling voor de rosbief rolletjes. Snipper een kwart van de rode ui en snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Vervolgens mengt u de 100 gram roomkaas met de gesnipperde ui en de zongedroogde tomaatjes. Breng op smaak met een klein beetje zout.
Neem vervolgens een plakje rosbief en smeer aan de rand van het plakje een theelepel van de vulling. Rol dan het plakje rosbief op en strooi er nog wat verse peper overheen. Herhaal deze stap met de overige plakjes rosbief.
De Rucola Salade is het lekkerst te maken op de volgende manier. Snij 3/4 van de rode ui in ringen en rooster de pijnboompitjes kort, circa 3 minuten, in een koekenpan zonder olie. Doe de Rucola Salade in een schaal met de uitjes en pijnboompitten en/of croutons erdoorheen en meng dit goed. U kunt een lekkere frisse dressing eroverheen doen bijvoorbeeld de sap van een halve citroen en een scheut olijfolie. Of u doet er een lekkere dressing naar keuze overheen.
Tot slot de rosbief rolletjes erbovenop en klaar. Een lekkere salade en klaar in een handomdraai. En die rosbief rolletjes, heerlijk!
Tip!
Serveer met geroosterd brood voor een heerlijke lunch of u kunt dit ook serveren als hartig tussendoortje/borrelhapje.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners