Kipfilet, gevuld met pesto, geitenkaas en tomaten ingerold met Parmaham uit de oven. Deze heerlijke gevulde kipfilet die niet in de pan gebakken wordt maar direct in de oven wordt gebakken. Heel makkelijk als je gasten hebt.
Kipfilet, gevuld met pesto, geitenkaas en tomaten ingerold met Parmaham uit de oven. Deze heerlijke gevulde kipfilet die niet in de pan gebakken wordt maar direct in de oven wordt gebakken. Heel makkelijk als je gasten hebt.
Pel en snipper het sjalotje en de knoflook.
Ontvel de tomaten door ze een paar minuten in kokend water te leggen en daarna even onder de koude kraan af te spoelen. Verwijder de pitjes van de tomaten en snij deze in kleine stukjes.
Verhit de olie in een kleine koekenpan. Bak hierin de sjalot en de knoflook zacht en glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en bak deze 2 minuten al roerend mee.
laat het even afkoelen. Meng daarna de tomatenmassa door de geitenkaas.
Breng het op smaak met peper, zout en oregano. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Snij de kipfilets over de lengte door en sla ze wat platter. Bestrijk de kipfilets aan de binnenkant met de basilicumpesto. Verdeel de geitenkaas over de kipfilets.
Rol de kipfilets op en verpak elke kipfilet in 2 plakken Parmaham.
Leg de kipfilets in een vuurvaste ovenschaal.
Zet de kipfilets, afhankelijk van de dikte, 20 a 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners