Maak uw eigen kip cordon bleu. Kip cordon bleu is een klassiek Frans recept. Dit Franse gerecht met kip, ham, plakjes Zwitserse kaas, gepaneerd en gebakken met als toevoeging paprika en een romige witte wijnsaus.
Maak je eigen kip pilaf met perziken op de volgende manier. Dit is een recept dat heel makkelijk en snel te bereiden is. Deze saus is lekker bij bijvoorbeeld rijst.
Het bereiden van rosbief uit de oven op lage temperatuur is volgens mij de beste manier. Om groot vlees goed te bereiden heb je een oven nodig en je kunt niet zonder vleesthermometer. Verder raad ik aan om een braadsleetje met een rooster erin aan te schaffen.
Het volgende Draadjesvlees / Stoofvlees recept is een heerlijk gerecht. Suddergerechten moeten sudderen. Dat kost even tijd want het is niet klaar binnen een uurtje. Het wordt pas mals en sappig als het een hele tijd heeft gesudderd. Als het eenmaal suddert is er geen kunst aan, want dat sudderen gebeurd helemaal vanzelf.
Altijd al eens zalmfilet willen bereiden uit de oven, dan is dit je kans. Ontdek dit lekkere recept nu. De combinatie van zalm, geitenkaas en Italiaanse kruiden gaan verrassend goed samen in dit ovengerecht.
Combinatietip:
Lekker met in de schil gefrituurde aardappelpartjes
Spaghetti Bolognese, ontdek dit klassieke overheerlijke Italiaanse recept.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners